۱-قند كم دارد و باعث كاهش قند خون مي شود
۲-چربي كم
۳-كاهنده كلسترول
۴-به دليل بالاتر بودن پتاسيم به سديم باعث كاهش فشار خون مي شود
۵-بيش از ۷۵ درصد پروتئين قابل جذب دارد
۶- خون ساز
۷- داراي ويتامين هاي گروه ب
۸- ضد سرطان
۹- ضدالتهاب
۱۰- افزاينده هوش و حافظه
۱۱- داراي اكثر اسيدهاي آمينه
۱۲- داراي نشاسته كم
۱۳- داراي كالري كم
۱۴- داراي اسيد چرب ضروري اسيدلينولئك(جلوگيري كننده از سرطان)
۱۵- جايگزين گوشت قرمز(به دليل پايين بودن تري گليسيريد و كلسترول)
CDEK 16- داراي ويتامين هاي
۱۷- عناصر معدني بيشتر از گوشت و سبزيجات
۱۸- به دليل داشتن الياف و خاكستر قليايي زياد مناسب براي اسيد معده زياد
۱۹- داراي آنزيم تريپسين(كمك به هضم غذا)
۲۰- داراي اسفنگوليپيد مفيد براي سيستم مغز و اعصاب
۱-قند كم دارد و باعث كاهش قند خون مي شود
۲-چربي كم
۳-كاهنده كلسترول
۴-به دليل بالاتر بودن پتاسيم به سديم باعث كاهش فشار خون مي شود
۵-بيش از ۷۵ درصد پروتئين قابل جذب دارد
۶- خون ساز
۷- داراي ويتامين هاي گروه ب
۸- ضد سرطان
۹- ضدالتهاب
۱۰- افزاينده هوش و حافظه
۱۱- داراي اكثر اسيدهاي آمينه
۱۲- داراي نشاسته كم
۱۳- داراي كالري كم
۱۴- داراي اسيد چرب ضروري اسيدلينولئك(جلوگيري كننده از سرطان)
۱۵- جايگزين گوشت قرمز(به دليل پايين بودن تري گليسيريد و كلسترول)
CDEK 16- داراي ويتامين هاي
۱۷- عناصر معدني بيشتر از گوشت و سبزيجات
۱۸- به دليل داشتن الياف و خاكستر قليايي زياد مناسب براي اسيد معده زياد
۱۹- داراي آنزيم تريپسين(كمك به هضم غذا)
۲۰- داراي اسفنگوليپيد مفيد براي سيستم مغز و اعصاب
۱۵:۵۵
- ۱۰ بازديد
- ۰ نظر