قارچ يكي از موادي است كه نگهداري اش به مراتب سخت تر از مواد غذايي ديگر است. اگر قارچ ها را چند روز در يخچال يا به صورت خام در فريزر بگذاريد سياه مي شوند.
براي نگهداري قارچ روشهاي مختلفي وجود دارد. اگر ميخواهيد قارچ هاي تازهاي كه خريداري كرده ايد را براي مدت زمان طولاني نگهداري و حفظ كنيد به ادامه اين مطلب توجه كنيد.
وجود آب و پروتئين زياد در قارچ زمينه فساد اين ماده غذايي با ارزش را فراهم مي نمايد و نگهداري آن را مشكل مي سازد. قارچ تازه بيش از 48 ساعت در دماي 20 درجه قابل نگهداري نيست ولي چنانچه آن را در دماي 4 درجه نگهداري كنيم براي مدت يك هفته سالم خواهد ماند. در هواي گرم تابستان مدت نگهداري قارچ از اين هم كمتر مي شود و تقريبا بعد از 24 ساعت دچار بخارزدگي شديد و زردي بيش از حد مي شود موارد بالا درباره قارچ صدفي نسبت به قارچ دكمه اي مصداق بيشتري پيدا مي كند و اين قارچ از ماندگاري كمتري برخوردار است.
۲۲:۳۸
- ۲۹ بازديد
- ۰ نظر