دوشنبه ۲۴ شهریور ۰۴

روش هاي نگهداري قارچ ( نگهداري قارچ با بخار پز كردن)

 

روش هاي نگهداري قارچ ( نگهداري قارچ با بخار پز كردن)

 

نگهداري قارچ با بخار پز كردن

اين روش شباهت زيادي به روش سفيد كردن دارد فقط به جاي آب داغ و آب سرد از بخار استفاده مي‌شود. سبد مخصوص بخارپز كردن را به نحوي در ظرف آب جوش قرار دهيد كه در تماس با آب نباشد و روي آن قرار بگيرد.

 

قارچ ها را به مدت 2 دقيقه داخل سبد بريزيد. سپس آن‌ها را داخل آب سرد فرو ببريد و بعد آبكشي كنيد. بخار آب جوش باعث تميز شدن، نيم‌پز شدن و سفيد شدن قارچ ها مي شود.

 

قارچ ها را داخل ظرف هاي كوچك پلاستيكي بريزيد و آن ها را داخل فريزر بگذاريد. قارچ ها را مي توانيد هر زمان كه خواستيد در سوپ و يا ساير غذاها مورد استفاده قرار دهيد. اين روش نيز بسيار راحت است و طعم و بافت قارچ ها در زمان نگه داري بيشتر حفظ مي شود. فقط احتمال دارد كه آلودگي هاي روي سطح قارچ ها به اندازه‌ي روش قبل پاك نشوند.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.