- ۳۰ بازديد
- ۰ نظر
تا كنون نظري ثبت نشده است
اخيرا مطالعهاي توسط مجله Nature ، كه معتبرترين مجله علمي دنيا ميباشد،
با توجه به نتيجه بررسي فوق كه در كشور آمريكا انجام شده و شناختي كه از محصولات كشور خود داريم، ماشروم ايران توصيه ميكند كه گانودرما را حتي الامكان به صورت قارچ كامل تهيه كنيد و از خريد پودر آن و همچنين مكملهاي حاوي گانودرما اجتناب ورزيد. خريداران محترم ميتوانند قارچ خريداري شده را در آسيابهاي پرقدرت در عطاريها به پودر تبديل كنند و در خانه دمنوش آن را تهيه كنند
نتايج بيشتري از تحقيق در زير آورده شده است:
تريترپنها، كه باعث مزه تيز گانودرما ميباشد تنها در ۸ مورد از ۱۹ مورد تست شده يافته شد. تريترپنها يكي از مفيدترين تركيبات اوليه در گانودرما در كنار بتاگلوكنها هستند. واضح است كه مكمل گانودرمايي كه مزه تلخ و تيز ندارد داراي كيفيت پاييني است.
گلوكن ۱,۳-β-D كه يك نوع پلي ساكاريد است كه در تحريك سيستم ايمني بدن و مبارزه با سرطان نقش دارد تنها در ۵ مورد از ۱۹ مورد تست شده يافت شد. ديواره سلولي كليه قارچ هاي دارويي در درجه اول از بتا-گلوكانها تشكيل شده است. به همين دليل بتا-گلوكانها فراوانترين تركيب فعال در اين قارچها هستند و در مقادير زياد يافت ميشوند. اگر محصولي داراي مقادير كمي از بتاگلوكانها باشد ، احتمالاً در ساير تركيبات ديگر نيز كه مورد اندازهگيري قرار نگرفتهاند كمبود وجود دارد.
پلي-ساكاريدهاي نشاسته مانند در ۱۳ مورد از ۱۹ محصول تست شده يافت شد. اين مطالعه اظهار داشت: “پلي ساكاريدهاي شبيه به نشاسته ، كه در ميوه گانودرما وجود ندارد، اغلب به عنوان پركننده هاي خنثي در مكمل هاي رژيم غذايي استفاده مي شوند.” وجود نشاسته در محصول را به راحتي ميتوان در خانه مشاهده كرد.