۸ بيماري كه با مصرف قارچ ايجاد مي‌شود

آموزش و مشاوره پرورش قارچ

دوشنبه ۲۴ شهریور ۰۴

۸ بيماري كه با مصرف قارچ ايجاد مي‌شود

"قارچ"  به اسم فُطر در كتب طب ايراني داراي طبيعت سرد و تر است, مصرف مداوم آن موجب نازايي و بيماري‌هاي سرد و ترمانند سكته و فلج مي‌شود؛ بهتر است,كمتر مصرف  شده و هنگام پختن آن، افزودن پونه، شويد و روغن زيتون به كاهش ضرر آن كمك مي‌كند.

وي افزود: "قارچ" توليد‌كننده خون غليظ و "عَفِن" است يعني عفونت‌پذيري خون حاصل از قارچ بالاست؛ بچه‌هايي كه سرما مي‌خورند و اگر به آنها سوپ حاوي قارچ داده شود, مدت عفونت و بيماري طولاني‌تر خواهد شد.

اين متخصص طب ايراني تصريح كرد: "قارچ" نفاخ و دير‌هضم بوده و براي معده‌هاي ضعيف، مضر است؛ مصرف "قارچ" كوليت و قولنج روده‌اي را بروز مي‌دهد, خصوصاً خوردنش با تخم‌مرغ و گوشت مضر‌تر است و از همه بدتر اينكه بعد از خوردن آن، آب سرد مصرف شود.

ذاكري خاطرنشان كرد: "قارچ" قاطع نسل است؛ اين جمله در كتاب كتاب مخزن‌الادويه حكيم عقيلي خراساني از حكما و اطباي برجسته طب سنتي ايراني به صراحت بيان شده است؛ افرادي كه مشكل ناباروري دارند, دقت‌ كنند "قارچ" بايد كاملاً از سبد غذايي آنها حذف شود.

وي يادآور شد: "قارچ" بيشتر مصارف موضعي به عنوان ضماد و ... را دارد و اصلاً ماده خوراكي نيست كه متاسفانه امروزه خيلي باب شده و خصوصاً در افراد مبتلا به كبد چرب به دليل غلظتي كه در خون ايجاد مي‌كند، بسيار مضر است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.